Women's Lifestyle Boutique
Over ons
Let's Be Ageless

Iedereen kent het gevoel waarbij je een item koopt wat net buiten je geijkte kledingkeuze valt, maar waarmee je wel je comfortzone vergroot. Wij willen vrouwen van alle leeftijden blij maken met verrassende items waarmee ze zichzelf steeds weer opnieuw kunnen uitvinden.

AGLSS is de online shop voor vrouwen met een goede smaak voor bijzondere en stijlvolle items. Wij geloven dat iedere vrouw het recht heeft om zich mooi en zelfverzekerd te voelen en dat ook uit te stralen ongeacht haar leeftijd. Een goede outfit is daarbij essentieel. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij zelf blij van worden: chique basics, investment pieces, de beste jeans, party wear essentials en statement jassen. We bieden je oneindig veel combinatiemogelijkheden tegen een aanvaardbare prijs.

 

AGLSS voorziet jouw gaderobe altijd met een vleugje Urban Chic. Naast kleding vind je bij ons ook accessoires zoals sieraden en sjaals om het plaatje compleet te maken. Verrijk je eigen gaderobe of verras een vriendin met een leuk cadeautje. Onze items zijn verrassend, stijlvol, goed te combineren, betaalbaar en van hoge kwaliteit. AGLSS selecteert alleen op basis van deze waarden trouw haar collectie-items. Ook kopen we onze items in kleine hoeveelheden in, zodat jouw look uniek blijft. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar je bent ook van harte welkom in onze sfeervolle boutique in Zaltbommel. Hier staan wij voor je klaar met persoonlijke aandacht en advies. Samen kun je vrijblijvend op zoek naar een stijl die bij je past en onmisbare items waar je je fijn in voelt.
           

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!